Liga 1

Pe cine ai adus la Dinamo, nea Mircea?! Cineva i-a sabotat notițele lui Rednic :D

+2 Foto
Holst, încercuit, a fost adversarul lui Raț la meciul România - Insulele Feroe, 1-0, de la Ploiești

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 februarie 2016

Deranjat că unii s-au uitat mirați că a adus un jucător din Feroe, Rednic a ripostat: "Și ce mare surpriză e Bartalsstovu? Eu cînd merg la meciuri, nu merg doar așa, de dragul de a merge. Îmi notez jucătorii, că nu se știe cînd îi voi aduce. Cu Insulele Feroe, la Ploiești, Bartalsstovu a fost printre cei mai buni, alături de numărul 9. Cred că și acum îl doare spatele pe Raț, după acel joc".

Problema e că spusele lui Mircea Rednic nu au acoperire și în realitate. Bartalsstovu nu a prins nici un minut pe 29 martie anul trecut, în meciul România - Insulele Feroe, 1-0, disputat la Ploiești!

Mijlocașul dreapta venit la Dinamo a rămas pe banca de rezerve, în timp ce adversar direct al lui Raț a fost veteranul Christian Holst, 34 de ani!

Holst a fost notat cu 6 în caseta tehnică din Gazeta Sporturilor, la fel ca și căpitanul României. Din echipa feroezilor, singurul care a ieșit în evidență și a primit mai mult de 6 a fost portarul Nielsen, nota 7.

Primul care a remarcat eroarea lui Rednic a fost un cititor GSP.ro:



Iată caseta tehnică a meciului de la Ploiești:

 

Chiar și în cazul în care Rednic ar reveni asupra declarației sale și să spună că a vrut, de fapt, să se refere la meciul retur, din Feroe, din octombrie 2015, afirmațiile lui tot dau cu virgulă. 

Noul transfer al lui Dinamo a jucat în Feroe, meci cîștigat de România cu 3-0, dar a fost slab. Mijlocașul a fost notat cu 5 de Gazeta Sporturilor, în timp ce Raț a primit nota 7.


Cel mai șifonat după declarațiile lui Rednic iese astfel Raț, care a rămas cu o durere de spate nedovedită. Rămîne de văzut dacă fundașul stînga va avea ceva de spus în acest caz. ;)

CINE ESTE Bartalsstovu

Bartalsstovu, 24 de ani ani, a venit la Dinamo ca  jucător liber de contract, după despărțirea de norvegienii de la Levanger. Acesta a jucat patru ani în Feroe, la Vikingur, formația cu care a cîștigat două Cupe, în 2012 și 2013.

Atacantul, care poate juca și ca mijlocaș dreapta, are și șapte selecții pentru naționala Insulelor Feroe și a jucat și împotriva României, în preliminariile EURO 2016.

După transferul la Dinamo, Bartalsstovu a devenit primul jucător din Feroe care evoluează în Liga 1.

50.000 €este cota lui Bartalsstovu, potrivit transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.