Stranieri

Raț i-a răspuns lui Rednic după ce dinamovistul a spus că Bartalsstovu i-a creat mari probleme fundașului român

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 februarie 2016

Răzvan Raț, 34 de ani, i-a răspuns lui Mircea Rednic după ce antrenorul dinamoviștilor a declarat că l-a transferat pe Bartalsstovu "pentru că pe Raț și acum îl doare spatele după duelul cu el din meciul România - Insulele Feroe".

Deși noul jucător al lui Dinamo n-a jucat nici un minut în partida de la Ploiești dintre cele două naționale și a fost foarte slab în partida retur din Insulele Feroe, Raț a încercat să dea un răspuns diplomatic.

"Sincer, nu mai țin minte. Eram preocupat mai mult de faza ofensivă, să marcăm multe goluri. Dacă a fost o glumă a domnului Rednic, o iau ca atare, dacă nu, nu mă deranjează ce a spus", a declarat Raț pentru Sportnews.

Răzvan Raț a vorbit și despre accidentarea de la umăr și spune că în următoarea lună poate reveni pe gazon, neexistînd pericolul să rateze Campionatul European din Franța (10 iunie - 10 iulie).

"Nu cred că voi rata EURO. Dacă lucrurile vor decurge normal, în martie voi fi apt de joc. E clar, trebuie să prind cîteva meciuri înainte de turneul final. Am suferit o accidentare foarte rară. Am avut cîteva ligamente rupte, iar medicii mi-a pus niște ancore în umăr care au rolul de a suda bucățile rupte de os.

Dacă nu amînam o lună și jumătate operația, acum aș fi fost pe teren. Problemele la umăr au apărut în minutul 5 al amicalului cu Italia, disputat pe 17 noiembrie, iar operația am făcut-o pe 5 ianuarie", a adăugat Răzvan Raț.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.