Liga 1

Clujenii, resemnați după decizia TAS: "Trebuie să nu retrogradăm" » Camora a vorbit despre tratativele cu Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 februarie 2016

Lotul ardelenilor de la CFR Cluj s-a întors din cantonamentul din Cipru, dar toți jucătorii au fost extrem de supărați după decizia TAS de a menține sancțiunea de 6 puncte aplicată fostei campioane.

Cel mai trist a fost Camora, 29 de ani, care a și comentat această decizie și se gîndește ca echipa sa să nu retrogradeze în liga secundă.

"Nimeni nu s-a așteptat la rezultatul ăsta, a fost trist pentru noi. Echipa s-a pregătit să cîștige aceste trei meciuri și să joace în play-off. Dar așa nu avem nici o șansă, trebuie să ne gîndim să nu retrogradăm în primul rînd și, după, să cîștigăm Cupa.

Știm că se poate să se dubleze sancțiunea. Cel mai greu e pentru jucătorii care au cîștigat punctele astea pe teren. Trebuie să fim mai puternici acum, pentru că meciurile de la retrogradare vor fi mai dificile", a spus Camora la Dolce Sport.

 "De la Steaua a venit o propunere către impresarul meu, dar cu mine nimeni n-a vorbit. Eu am discutat doar despre Bari, cluburile se înțeleseseră, dar n-am acceptat eu. Sînt fericit că ramîn aici" Camora

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.