Liga 1

Antrenorul celor de la CSU Craiova : "Să salvăm ce mai e de salvat!". Ce sfat primeşte Andrei Ivan

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 04 februarie 2016

Antrenorul principal de la CSU Craiova, Victor Naicu, colaboratorul directorului tehnic Daniel Mogoşanu, a oferit un interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre situaţia la zi a formaţiei din Bănie la finele stagiilor de pregătire.

"Nu ştiu cum gîndeşte Andrei Ivan, cum vede el această problemă, dar indiferent de situaţie sau de echipa la care va evolua, important este să joace, fiindcă la vîrsta lui trebuie să o facă.

Îmi doresc ca băieţii care sînt acum la echipa naţională, Ivan, Mateiu şi Vătăjelu, să fie şi-n lotul lărgit pentru Euro. Şi, mai mult, poate pe parcursul play-out-ului, să se mai adauge 2-3 băieţi la lot. Iar în sezonul de primăvară să salvăm ce se mai poate salva. Apoi, de la vară, vom vedea care sînt obiectivele. E devreme să vorbim de titlu, cel puţin acum", a spus Naicu pentru GSP.

"Pentru mine, să joc şi să antrenez Universitatea Craiova este îndeplinirea unor vise ale copilăriei. Am multe amintiri frumoase" Victor Naicu

Fostul apărător susţine că toate discuţiile din jurul transferurilor n-au afectat formaţia.

"Să avem o echipă unită, care să ştie să gestioneze situaţiile ce vor apărea pe parcursul unui meci" Victor Naicu

"Discutii de asemenea gen sînt în fiecare perioadă, de vară sau de iarnă. Noi, cei din interior, nu sîntem deranjaţi de aceste presupuneri. Nu vorbim de Bălgrădean, Bawab, Ferfelea sau Curelea, ne intereseaza doar cei care sînt în cantonament".

În China, la Yunnan Hongta, în 2002, am trăit o etapă frumoasă a vieţii mele, o echipă care a stat 8 etape pe locul 1. Nu e ciudat să văd ce investiţii se fac acum acolo"Victor Naicu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.