Liga 1

Dezvăluiri despre viitoarele transferuri ale lui Dinamo: "Negoiță s-a conformat" » Cum vede Rednic duelurile din play-off

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 February 2016

Dinamo a revenit în țară, după cantonamentul din Turcia, și antrenorul Mircea Rednic a anunțat că echipa va mai aduce doi jucători noi.

"Vom mai aduce doi jucători și amîndoi vor fi străini. Sînt jucători pe care eu i-am propus, iar domnul Negoiță s-a conformat.

Este responsabilitatea mea și eu sînt cel care propun jucători. Unul dintre jucători poate juca în spatele vîrfului. În plus, poate evolua și oriunde în linia de mijloc", a spus Rednic, la DigiSport.

DINAMO

Antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
Veniri: Hanca (ASA), V. Lazăr (Chiajna), Rîmniceanu (Viitorul), Ekeng (liber), Vl. Oltean (Brașov), Muțiu (Tărlungeni), Batin (liber), Bartalsstovu (Levanger)
Plecări: Feussi (Chiajna), Fai (Standard Liege) Abraham, Ghomsi, Vojnovici, Shalaj, Van Haaren (contracte reziliate), I. Popescu (Petrolul), B. Gavrilă (Petrolul), C. Matei (Atromitos)

"În play-off va fi spectacol. Toate meciurile se vor juca la victorie. Nimeni nu se mai gîndește să facă egal, să ia un punct. Va fi care pe care și nu se mai gîndește lumea rezultate. În play-off, dacă obții două victorii, ajungi pe primul loc" Mircea Rednic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.