Liga 2

"Farmecul vieţii" trăieşte în Giuleşti » Rapidiștii au un sponsor care oferă mezeluri şi fripturi :)

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Friday 5th of February 2016 12:00

Oficialii Rapidului au semnat de curînd un contract cu o carmangerie care le va pune la dispoziţie preparate din carne gratuit pentru următorii ani.

Cu un nou administrator special, Radu Birlică, giuleştenii încearcă să supravieţuiască în Liga a 2-a şi au pornit o campania furibundă pentru a atrage diverşi sponsori. O parte dintre tratative s-au și concretizat.

Unul dintre actele parafate de Birlică este cu o carmangerie din Bucureşti. "Pentru următorii mulţi ani, la Rapid vor veni lunar sute de kilograme de carne gratuit! Mezeluri şi fripturi la discreţie pentru fotbaliştii din Giuleşti! Contractul a fost semnat, iar cei de la carmangeria «La Mircea Măcelaru'» vor livra lunar la baza de la Pro Rapid produsele care vor asigura cele 3 mese pentru jucătorii cazați acolo", spun surse apropiate clubului.

Șefii din Grant au semnat un contract cu un furnizor de bere, dar mai sînt în discuţii şi cu alte companii.

Servicii medicale gratis

Giuleştenii au mai parafat două înţelegeri. Unul cu o clinică de medicină sportivă din Turcia, Acibadem.

"Acolo vom avea totul gratuit, jucătorii vor beneficia de controale amănunţite şi nu vor plăti nici un ban pentru intervenţiile chirurgicale. Contractul e valabil pentru următorii trei ani. În plus, vom primi şi bani din partea clinicii, eu fiind foarte bun prieten cu directorul pe Europa al companiei", spune Birlică pentru Gazetă.

Al doilea contract este tot cu o clinică, dar din Bucureşti, "Fit4you". "Fotbaliştii de la Rapid vor avea la dispoziţie tot ce au nevoie. Este singura clinică unde există un aparat de electrostimulare musculară prin care se realizează contracţia muşchilor, cu ajutorul impulsurilor de joasă tensiune. Această metodă activează prin stimuli 90 la sută din sistemul muscular", mai spune Birlică.

"Eu sînt genul de om care vorbeşte de prezent, dar sper ca pe viitor să fac din Rapid un club european şi voi aduce aici cei mai buni specialişti în marketing care să promoveze acest brand". La anul trebuie să revenim în Liga 1"
Radu Birlică, administrator special Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.