Amicale

Analiza debutanților din echipa Stelei » Cum au jucat Tamaș și Gebhart la primul meci sub comanda lui Reghecampf

Articol de Liviu Manolache, Alin Grigore  —  Thursday, 04 February 2016

În partida dintre Steaua și Djurgardens, scor 2-2, au debutat pentru formația roș-albastră Gabriel Tamaș și Timo Gebhart. GSP.ro a analizat prestația celor doi și cifrele acestora.

TAMAȘ, ACTIV ÎN APĂRARE

Fundașul a început titular și a avut cîteva intervenții sigure în startul partidei. Din păcate pentru acesta, Tamaș a avut partea sa de vină la golul lui Olunga din minutul 25. Apărătorul român s-a repezit să-l atace pe fotbalistul suedezilor și a fost scos din joc, Olunga a rămas față în față cu Varela și a înscris. În restul partidei, Tamaș s-a zbătut, a alergat, deși a făcut doar două antrenamente sub comanda lui Reghecampf.

De-a lungul întregii partide, Tamaș a reușit nu mai puțin de 22 de recuperări!

gEBHART, OMUL CU PASA 

Timo Gebhart a intrat și el pe teren în startul reprizei secunde și s-a făcut imediat remarcat, chiar dacă s-a aflat într-o poziție de ofsaid. Neamțul a reluat frumos cu capul o minge venită din gheata lui Stanciu, dar balonul s-a dus în bara transversală. Între timp arbitrul de tușă arătase că fotbalistul se afla în afara jocului.

Cu un sfert de oră înainte de final, neamțul a văzut cartonașul galben pentru un fault dur la mijlocul terenului. Astfel, a oprit bine un atac al suedezilor. În prima parte, Gebhart jucase pe flancul stîng, însă din minutul 80, cînd Stanciu a ieșit, neamțul a trecut în centru, unde a avut o evoluție mai constantă, fiind un bun pasator.

Timo Gebhart (45 min, repriza a 2-a) - 20 pase bune, 6 driblinguri reuşite, 1 şut spre / pe poartă, 1 balon recuperat, 3 faulturi suferite, 1 fault comis.

Cifrele înregistrate de jucătorii ofensivi la final:

Ciprian Marica (45 min, prima repriză) - 11 pase bune, 0 driblinguri, 0 şuturi, 1 fault suferit;

Timo Gebhart (45 min, repriza a 2-a) - 20 pase bune, 6 driblinguri reuşite, 1 şut spre / pe poartă, 1 balon recuperat, 3 faulturi suferite, 1 fault comis;

Hamroun (84 minute) - 39 pase bune, 5 driblinguri reuşite, 1 şut pe poartă, 2 baloane recuperate, 1 fault suferit;

Nicuşor Stanciu (80 minute) - 41 pase bune, 1 dribling reuşit, 3 şuturi spre / pe poartă, 4 baloane recuperate;

Alex Chipciu (90 minute) - 31 pase bune, 2 driblinguri reuşite, 4 baloane recuperate, 1 şut spre / pe poartă;

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.