Campionate

VIDEO Fanaticii suporteri ai lui Fenerbahce cîntă aşteptînd autografe de la idolii lor. O acţiune de promovare, cum are şi Dinamo în România

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 04 februarie 2016

Liderul campionatului turc, Fenerbahce, întîlneşte vineri seară, de la ora 20:00, pe Antalyaspor, în oraşul de la Mediterană, însă vizita uneia dintre cele mai iubite formaţii din ţară - mulţi specialişti spun că e cea mai iubită! - nu putea trece neobservată în zonă.

Cîţiva jucători ai lui Fener au participat în această după-amiază la o acţiune de promovare a clubului, într-un mall din oraş, la unul dintre magazinele grupării.

S-au strîns peste o mie de oameni, care au cîntat, au stat la coadă, cu tricouri precum cele purtate de Van Persie sau Bruno Alves, ca să primească autografe şi să se fotografieze cu favoriţii.

Acţiuni de acest gen sînt folosite pentru a-şi promova imaginea şi de grupări din Occident. Din România, Dinamo are acţiuni similare, în deplasările din Liga 1 sau din competiţiile interne, diverşi jucători mergînd în magazinele sponsorilor formaţiei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.