Liga 1

EXCLUSIV Scandal uriaş la Pandurii » Iordănescu, trimis să antreneze echipa prin pădure: "O să ne luăm şi pacheţel d-acasă!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 februarie 2016

Pandurii s-a întors din cantonamentul din Spania, dar nu mai are unde să se antreze!

Motivul? Constructorul care se ocupă de modernizarea stadionului din Tg. Jiu a interzis accesul echipei antrenată de Edward Iordănescu să mai intre pe terenul din centrul oraşului.

Decizia a intrat în vigoare de astăzi şi este valabilă pînă la terminarea lucrărilor de modernizare.

"Avem o problemă mare cu stadionul! Am primit o hîrtie din partea celor de la primărie că nu ne mai permite să ne antrenăm acolo. O să ne antrenăm prin pădure, pe bulevard sau o să ne ducem la vreo 40 de kilometri să ne pregătim prin vecini! Asta e mulţumirea pe care ne-o arată nouă Gorjul că am dus echipa în play-off. Noi să fim sănătoşi şi să vină mai repede primăvara să nu ne îmbrăcăm prea gros", spun cei din echipă.

Probleme au fost şi astăzi, cînd gorjenii au avut de disputat un meci de verificare cu CSM Rm. Vîlcea. Din cauza notificării venite de la primăria din Tg. Jiu, gorjenii au fost obligaţi să meargă la Vîlcea pentru acest meci, deşi era programat în patria lui Brîncuşi. "De mîine o să ne luăm şi pacheţel d-acasă. O să plecăm cu autocarul ca în tabără, să facem nu ştiu cîte ore pe drum, să dăm în minge şi apoi să plecăm înapoi la Tg. Jiu. O să stăm mai mult prin maşini decît pe teren", mai spun cei din cadrul echipei.

Jucătorii se revoltă şi fac haz de necaz: "Avem un teren de antrenament la stadion, dar la dimensiuni mici. Poate ne schimbăm denumirea în Pandurii Barcelona Tg. Jiu, ne antrenăm şi jucăm pe teren redus! Asta e România! Ce, doar cei de la Bucureşti să se facă de rîs?!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.