Stranieri

Sînmărtean, dur cu fotbalul românesc: "Primele 5 echipe din Arabia Saudită sînt mai bune decît ce e în play-off-ul românesc" » Ce relație are cu Iordănescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 februarie 2016

Lucian Sînmărtean a făcut o comparație între fotbalul din Arabia Saudită și cel din Liga 1 și a ajuns la o concluzie îngrijorătoare.

"Mă simt în formă și sînt foarte bine din punct de vedere fizic.

Primele 4-5 echipe de aici din campionat sînt echipe foarte bune. Au jucători valoroși, buni. Nivelul e foarte bun, cele 4-5 echipe de aici sînt peste formațiile din play-off din Liga 1", a spus Sînmărtean la Digisport.

Fotbalistul lui Al Ittihad a vorbit și despre revenirile lui Tamaș, Mutu și Marica în Liga 1 și consideră că aceștia se pot întoarce și la echipa națională.

"Tamaș și-a demonstrat valoarea peste tot pe unde a jucat. Cred că n-are nici o problemă din punct de vedere fotbalistic. Marica și Mutu sînt jucători cu calitate, cu greutate, care pot ajunge în echipa națională. Depinde doar de ei", a adăugat Sînmărtean.

"Selecționerul mă sună aproape după fiecare meci, colaborăm foarte bine. Se interesează mereu despre starea mea" Lucian Sînmărtean

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.