Liga 1

FOTO Gloriile dinamoviste și jucătorii "cîinilor" au luat masa împreună » Negoiță, discuție aprinsă cu Mihalcea

+15 Foto
Foto: Octavian Cocolos / FC Dinamo

Articol de Victor Vrînceanu  —  vineri, 05 februarie 2016

Jucătorii lui Dinamo au profitat de zilele libere oferite de Rednic și au mers în Centrul Vechi din București, unde au participat la un eveniment organizat de un sponsor.

Fotbaliștii prezenți la eveniment au fost Puljici, Mevlja, Palici, Cerniauskas, Hanca, Patrick Petre și Marc. Pe lîngă aceștia, au fost invitate și gloriile lui Dinamo printre care: Ionel Augustin, Mugur Bolohan, Daniel Iftodi, Andrei Mărgăritescu, Costel Orac, Dorin Mateuț, Marius Niculae, Adrian Mihalcea și Claudiu Niculescu.

"E un eveniment frumos, ne simțim foarte bine împreună. Sînt foarte mîndru că mă aflu printre atîtea glorii ale lui Dinamo. Jucătorii mei preferați din istoria lui Dinamo sînt Niculescu și Dănciulescu", a declarat Hanca.

Marius Niculae a trecut pe la toți jucătorii și i-a salutat, dar și-a îndreptat atenția special către unul dintre "cîini". Fostul atacant dinamovist s-a întreținut minute bune cu Andrei Marc.

Patrick Petre a vorbit despre situația sa: "Eu am jucat numai la Dinamo, nu vreau să plec împrumut. Am auzit că se vorbește despre împrumutul meu, dar cei din club mi-au spus că au încredere în mine. Vreau să cîștig titlul de campion cu Dinamo. Jucătorul meu preferat de la Dinamo e tata, Florentin Petre", a declarat Petre.

La întîlnire a fost prezent și patronul dinamoviștilor Ionuț Negoiță, care l-a luat în colimator pe Adrian Mihalcea, cu care a avut o discuție aprinsă (FOTO). În cele din urmă, cele două părți și-au dat mîna și au stins orice conflict.

Negoiță a fost desființat de Mihalcea la sfîrșitul lunii iunie din 2015, cînd l-a acuzat pe patronul dinamovist că nu i-a plătit salariul în perioada în care a antrenat "satelitul" lui Dinamo, ACS Berceni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.