Liga 1

Concluziile trase de Reghecampf la finalul perioadei de pregătire » Ce spune despre înfrîngerea cu Trencin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 06 February 2016

Steaua a pierdut ultimul amical al iernii, scor 0-1 cu Trencin, însă Laurențiu Reghecampf nu este îngrijorat. E convins că echipa va arăta altfel la partidele oficiale.

"Am muncit foarte mult, am pregătit echipa în fiecare zi și am avut 5 amicale. Cred că sînt multe lucruri pozitive, dar mai avem de lucru.

Ratăm foarte mult, primim goluri foarte ușor, lucruri de care nu o să mai avem parte atunci cînd jucătorii vor fi mai bine pregătiți și vor avea meciuri oficiale, fiindcă în amicale intervine o anumită relaxare.

Sperăm ca azi să fi ratat pentru tot returul pe care îl avem de jucat. Cred că băieții au răspuns bine și cel mai important e că plecăm de aici cu toată echipa validă și nu avem nici un accidentat.

Am spus de la început că nu mă interesează rezultatele, ci ca noi să ne antrenăm foarte bine, ca jucătorii să aibă meciuri în picioare și să începem foarte bine returul.

Cred că băieții au lucrat foarte bine. Normal, e și puțină oboseală, fiindcă am lucrat foarte mult. Sînt sigur că vom avea timp să punem la punct toate lucrurile pentru a cîștiga meciul de la Chiajna", a declarat Laurențiu Reghecampf la Digi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.