Handbal

Înfrîngere pentru CSM București în partida cu Gyor, scor 22-28 » Cum arată acum clasamentul

Articol de Adrian Stoica  —  sâmbătă, 06 februarie 2016

CSM a pierdut în deplasare cu Gyor în deplasare, scor 22-28 (10-12). Dacă Vardar va cîștiga duelul cu Savenhof, echipa de pe ultimul loc,"Tigroaicele" trec pe locul 4. 

CSM București a început bine la Gyor. Bucureștencele au condus de două ori la două goluri și au avut chiar șansa să se ducă la o distanță și mai mare.

Grubisici a apărat excelent în debutul meciului. Unguroaicele și-au revenit. Interul olandez a adus-o pe Gyor la conducere pentru prima dată în acest meci în atacul imediat următor.

Jelena Grubisici nu s-a dezmințit și le-a salavat pe "tigroaice" în mai multe rînduri, dar fetele antrenate de Kim Rasmussen au greșit mult.

Unguroaicele nu le-au iertat și le-au taxat pe contraatac. Greșelile au continuat și în a doua repriză. Broch a recuperat o minge și s-a dus săgeată spre poartă, iar Gyor avea 4 goluri avans în miuntul 35, pentru prima dată în acest meci.

Kim Rasmussen a reacționat prompt și a cerut time out, în speranța că își va revigora elevele. Danezul le-a cerut jucătoarelor sale să caute contraatacul, pentru a recupera din diferență.

Din păcate CSM nu a reușit să aplice indicațiile antrenorului și Gyor a cîștigat lejer. CSM are următorul meci cu Vardar, acasă, pe 16 februarie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.