Altele

Al 50-lea bal » Carolina Panthers şi Denver Broncos îşi vor disputa titlul NFL

Cam Newton are șanse să cîștige primul său titlu cu Carolina Panthers

Articol de Oana Duşmănescu  —  Sunday 7th of February 2016 12:00

Ediţia aniversară a finalei NFL promite spectacol, muzică bună şi dueluri pasionante cu mingea ovală.

La noapte, Carolina Panthers şi Denver Broncos îşi vor disputa titlul NFL pentru sezonul 2015. Jucătorii din Carolina, reprezentanţi ai NFC, au încheiat sezonul regulat cu 15 victorii şi o singură înfrîngere şi au trecut în finala conferinţei lor de Arizona Cardinals, cu 49-15.

De partea cealaltă, echipa din Denver a învins în ultimul act din AFC pe New England Patriots, cu 20-18. Oraşul gazdă al marelui meci va fi San Francisco, iar Levi's Stadium este arena pe care joacă de obicei legendarii 49ers, care au în palmares cinci titluri NFL.

Panterele ţintesc diseară cîştigarea primului Super Bowl din istoria echipei, în vreme ce Broncos au deja două titluri supreme în palmares, cucerite în 1997 şi 1998. Favorită la casele de pariuri este însă de această dată formaţia din Carolina.

Lady Gaga va intona, înainte de începerea meciului, imnul naţional al Statelor Unite ale Americii, în vreme ce de show-ul de la pauză vor fi responsabili formaţia Coldplay şi cîntăreaţa Beyonce.

Vedeta celor de la Broncos, Peyton Manning, va avea azi 39 de ani şi 320 de zile. Acest lucru îl face cel mai în vîrstă quarterback care îşi face apariţia într-un Super Bowl.

"Creierul" din jocul Panterelor, Cam Newton, va avea 26 de ani şi 272 de zile. Diferenţa de 13 ani şi 48 de zile dintre cei doi conducători de joc ai finalistelor va fi cea mai mare înregistrată vreodată într-o ediţie a finalei NFL.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.