Tenis

VIDEO Lacrimi la conferință după înfrîngerea cu Cehia: a plîns ca un copil și n-a putut răspunde întrebărilor jurnaliștilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 februarie 2016

România a ratat calificarea în semifinalele Fed Cup după ce a pierdut întîlnirea cu Cehia, scor 2-3 la general.

Andreea Mitu și Raluca Olaru au fost extrem de triste la conferința de presă, iar Andreea a plîns ca un copil, neputînd să răspundă la întrebările jurnaliștilor. La conferință a fost prezent și căpitanul nejucător Alina Tecșor.

"Era greu cu Simona la dublu. Cred că, Monica nefiind ok fizic, am aliniat cea mai bună echipă cu putință. Fetele sînt foarte triste, pentru că li se pare că din cauza lor am pierdut. Nu se pune problema să dezamăgească pe cineva.

Pentru prima noastră experiență în Grupa Mondială, eu sînt foarte mîndră de echipa mea. Să învățăm din înfrîngerea de azi. Cred că avem nevoie de constanță, de răbdare și de mai multă încredere. Un șut în fund e un pas înainte, putem învăța multe", a spus Alina Tecșor.

"Am simțit că se va ajunge la dublu. Ne-am antrenat bine, toate fetele au muncit bine. Din păcate, au fost prea puternice azi" Raluca Olaru

Fetele noastre au fost atît de afectate de înfrîngere încît și la finalul meciului au plîns, printre cele mai afectate a fost tot Andreea Mitu care nu și-a putut stăpîni lacrimile. Vezi în VIDEO de mai jos!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.