Handbal

Cu ochiul negru » Neagu a jucat accidentată în meciul cu Midtjylland, scor 28-18

Cristina Neagu a ajuns la 53 de goluri în actuala ediție a Ligii

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 8th of February 2016 12:00

Cristina Neagu s-a lovit destul de rău la unul dintre antrenamentele echipei, dar a jucat ieri în disputa cu campioana Danemarcei.

Interul stînga al naționalei României a apărut ieri pe teren, la meciul cu FC Midtjylland, cu ochiul stîng negru. Patricia Vizitiu, cea mai bună prietenă a sa, interul dreapta de la HCM Baia Mare, a povestit ce a pățit Cristina.

"La antrenament, la un joc 3 la 3, colega sa, Milena Knezevici, a împins-o. Nu a mai avut timp să pună mîinile să se protejeze și s-a lovit de un panou de pe margine. A fost și mai rău, a avut ochiul mai negru, m-am speriat cînd am văzut-o", a spus Patricia.

Cristina a trecut însă peste tot și a jucat foarte bine aseară, în Danemarca. Buducnost a rămas fără portarul Zderici, care a primit cartonașul roșu la o ieșire hazardată, dintre buturi. Nu s-a simțit însă lipsa ei.

Neagu și Katarina Bulatovici, cu cîte 7 goluri fiecare, au fost golgeterele echipei. Buducnost a trecut din nou pe primul loc în clasament și se pregătește acum de derbyul cu Gyor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.