Liga 1

Rednic are parte de susținere totală » Deciza care a creat scandal în vestiarul lui Dinamo este aplaudată

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 februarie 2016

După ce Cosmin Matei a plecat de la Dinamo, formația alb-roșie a rămas fără căpitan, iar Mircea Rednic a decis să îl numească pe Paul Anton noul lider al "cîinilor".

Antrenorul lui Dinamo nu s-a consultat cu echipa în alegerea noului căpitan, iar Steliano Filip, cel care avea șanse de a lua banderola, s-a arătat deranjat de modul în care a procedat antrenorul. Vezi aici detalii.

Cu toate că Filip s-a supărat că a fost trecut la "restul lumii", suporterii sînt de acord cu decizia lui Mircea Rednic, de a-l numi căpitan pe Anton.

Într-un sondaj GSP.RO, 29.000 de fani au răspuns întrebării "Cine trebuia să fie numit căpitanul lui Dinamo?"

Dintre aceștia, 18.500, 63% dintre respondenți, au aceeași părere cu Rednic și l-au votat pe Paul Anton. În schimb, Steliano Filip, 21 de ani, a primit doar 10.600 de voturi

 

Anton, 24 de ani, este un om cu greutate în lot și are un cuvînt de spus pe teren şi-n afara lui, deşi a sosit de-abia din septembrie.  Anton are şi experienţa de partea lui, el fiind lider pe gazon şi la Gloria Bistriţa, şi la Pandurii.

1 gol şi 3 assist-uri are Paul Anton în 21 de partide în toate competiţiile

Mijlocașul a mai purtat banderola de căpitan o scurtă perioadă, dar jucătorii lui Dinamo au votat și l-au ales pe Cosmin Matei căpitan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.