Nationala

Mircea Sandu îi desființează pe cei de la FRF: "Dacă îi suspendă pe steliști, Gigi le cere 20 de milioane daune!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 februarie 2016

Mircea Sandu dă de pămînt cu oamenii care au organizat cantonamentul echipei naționale în Turcia și spune că nu înțelege cum s-a ajuns ca acesta să coste 250.000 de euro. De asemenea, fostul șef de la FRF îi ia apărarea Stelei în războiul cu Iordănescu. 

"Am plecat de la 50 de dolari salariu și la diurnă la 10 dolari. Am ajuns la 4000 de euro în ultimii ani. Jucătorii au 250 de euro, sau 500, depinde. La șușanele trebuie să se dea mai puțin. Turneul ăsta a fost o șușanea. Asta a fost o selecționată divizionară, nu e echipă națională. Dacă era echipa națională, se juca la o dată FIFA.

Steaua are dreptate în scandalul ăsta. Nu e dată FIFA, orice club cîștigă la orice tribunal sportiv. Cineva trebuia să-i informeze.

Eu ca președinte nu sancționam chestiile astea. Nu înțeleg nici cum au dat 250.000 de euro pe cantonamentul ăsta. Eu nu înțeleg de ce Iordănescu nu și-a trimis oamenii la toate cluburile, să vorbească cu ei, să întocmească niște rapoarte.

Dacă Iordănescu venea la mine, îi ziceam nu. A, dacă pleca în Spania și juca împotriva unor naționale, mă gîndeam. Dar așa, nu. A fost o înțelege între FRF și Steaua, clar. Nu o să se ia nici o decizie împotriva Stelei. Dacă se va întîmpla asta, eu nu mai dau nici un interviu în viața mea. Dacă îi suspendă pe steliști, Gigi le cere 20 de milioane daune", a zis Mircea Sandu la DigiSport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.