Tenis

Șarapova, în mijlocul unui scandal în Rusia după ce n-a intrat pe teren la Fed Cup

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 februarie 2016

Maria Șarapova are un început de an slab din punct de vedere sportiv, iar acum a intrat și într-un scandal în Rusia, unde a refuzat să joace pentru țara sa în Fed Cup.

Rusia n-a avut nici o șansă în fața Olandei pe teren propriu, deși oaspeții au venit cu o echipă net mai slabă decît cea a Rusiei și au cîștigat cu 3-0.

Jurnaliștii ruși au găsit-o printre vinovate pe Maria Șarapova, care a refuzat să joace. Publicația Sport-Express a criticat-o dur pe Mașa și a tras-o la răspundere pe Anastasia Mîșkina, căpitanul nejucător al Rusiei, pe care o acuză că a selecționat-o pe Șarapova în detrimentul Anastasiei Pavliucenkova, doar pentru a prinde Olimpiada, jucătoarea fiind ușor accidentată.

Reporter rus: Mulți spectatori au venit doar pentru a o vedea pe Șarapova. Știați că nu va juca, nu credeți că această abordare e nedreaptă pentru public?

Anastasia Mîșkina: Joi seară a devenit clar că Maria nu va juca. Era normal ca ea să fie în lot. Într-adevăr, unii spectatori au venit pentru a o vedea pe Maria, dar au existat și oameni care au venit pentru tenis și pentru a sprijini echipa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.