Liga 1

Reghecampf schimbă tactica » Cum va arăta Steaua în primul meci oficial din 2016

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 februarie 2016

După transferurile din această iarnă, Reghecampf se gîndește să schimbe tactica Stelei, pentru primele meciuri oficiale din 2016.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie că antrenorul Stelei va face o modificare importantă în primul "11" al roș-albaștrilor și va face loc nou-veniților.

Reghecampf propune un stil mai ofensiv, cel puţin pentru ultimele trei etape din sezonul regulat. Antrenorul vrea să renunţe la clasicul 4-2-3-1 și a încercat în ultimele două amicale sistemul 4-1-4-1, mai ales că are de unde alege în privinţa jucătorilor ofensivi.

Cum ar putea arăta Steaua în prima etapă din 2016:
Fl. Niţă - Papp, Tamaş, Varela, Toşca - Pintilii - Ad. Popa, Chipciu, N. Stanciu, Hamroun - Marica

Rezerve: V. Cojocaru - Rîpă, Carp, Momcilovici, Pîrvulescu- Muniru, L. Filip - Chitoşcă, Kharja, Gebhart - Bawab

În ultimele trei meciuri din sezonul regulat, Steaua va juca împotriva celor de la Concordia Chiajna (d), CSMS Iași (d) și FC Voluntari (a).

transferuri STEAUA

Antrenor: Laurențiu Reghecampf (confirmat)
Veniri: Popadiuc, Chitoșcă, Ștefănescu (Ceahlăul), Bourceanu (liber), Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Pîrvulescu (FC Voluntari), Marica (liber), Momcilovici (Pandurii), Bawab (CS U), Gebhart (Nurnberg), Tamaș (liber)
Plecări: Guilherme, Alcenat, Breeveld, Tade, Aldea, Tîrnovan (scoși din lot), Ștefănescu, Tudorie, Enceanu (FC Voluntari),  Tahar (Boavista)

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, la chioșc sau online pe platforma digitală , materialul integral și află de ce Reghe face această schimbare, ce concluzii a tras antrenorul după cantonamente și cum s-au descurcat cele mai importante achiziții: Marica, Tamaș și Pintilii.

Alte subiecte exclusiv print:

✓Viața de film a unui fost președinte » Interviu spectaculos cu Mircea Pascu, primul șef FRF și după Revoluție membru al FIFA și UEFA
✓Dialog cu Săpunaru: "În străinătate, am învățat să fiu serios"
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.