Liga 1

Transferuri pe bandă rulantă la Dinamo » Rednic insistă pentru Peteleu

Peteleu a mai jucat în cariera sa la: Gloria Bistriţa, Delta Tulcea, ASA Tg. Mureş, Săgeata Năvodari şi Petrolul

Articol de Victor Vrînceanu  —  Wednesday 10th of February 2016 12:00

Mircea Rednic a vorbit cu patronul Petrolului pentru a-l aduce în Ştefan cel Mare pe fundaşul dreapta al "lupilor galbeni".

 Andrei Peteleu, 23 de ani, este dorit din nou de Dinamo. Echipa din Ştefan cel Mare a mai încercat să îl aducă la începutul iernii, dar atunci Petrolul a cerut 100.000 de euro în schimbul fotbalistului, astfel că mutarea a picat. Nu definitiv însă pentru că ieri Mircea Rednic a vorbit cu patronul Petrolului, Dan Capră, pentru a-l lua pe Andrei la Dinamo.

Conform surselor Gazetei, acum, ploieştenii sînt dispuşi să mai lase din pretenţiile financiare. Contactat ieri după-amiază de GSP.ro, Dan Capră a confirmat discuţiile: "Informaţia dumneavoastră este adevărată. Chiar acum jumătate de oră am vorbit cu Mircea Rednic, mi-a spus că îl doreşte pe Peteleu şi că trebuie doar să mai vorbească cu Ionuţ Negoiţă pentru a primi ok-ul", a dezvăluit şeful petroliştilor.

Interesant este că Dinamo l-a adus între timp de la ASA Tg. Mureş pe Sergiu Hanca, care, folosit fundaş dreapta, a fost printre cei mai buni dinamovişti în cantonamentul de la Limassol, Cipru.

Pe lîngă acesta, în "haită" mai figurează şi Laurenţiu Corbu, dar acesta a avut evoluţii sinusoidale în Cipru, astfel că cel mai probabil lupta la titularizare se va da între Hanca şi Peteleu.

"Peteleu îşi doreşte foarte mult să meargă la Dinamo, a venit cu tatăl lui la mine la birou şi m-au rugat să îl las în Ştefan cel Mare"
Dan Capră, patron Petrolul

14 meciuria jucat Peteleu în acest sezon de Liga 1 pentru Petrolul

4,92este media notelor GSP ale lui Peteleu, fiind printre cei mai slabi jucători din lotul ploieştenilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.