Liga 1

Pandurii a mai bifat un transfer: un fost fundaș de la Dinamo a semnat cu echipa gorjeană

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday 11th of February 2016 12:00

După ce i-au adus pe Acsinte, Ropotan şi Antal, gorjenii au obţinut semnătura lui Gordan Bunoza după ce fundaşul şi-a terminat contractul cu Pescara.

Pandurii a mai bifat un transfer chiar înainte de reluarea campionatului. Fundaşul Gordan Bunoza, 28 de ani, a semnat aseară un contract cu echipa lui Edward Iordănescu.

Jucătorul a purtat negocierile la Tîrgu-Jiu cu preşedintele Narcis Răducan, după ce şi-a încheiat contractul cu Pescara, echipă din liga a doua din Italia.

Fundaşul a jucat jumătate de sezon şi la Dinamo în urmă cu un an. Daniel Stanciu, cel care l-a adus pe Bunoza la Dinamo, avea doar cuvinte de laudă la adresa bosniacului: "Este un fundaș central puternic, de picior stîng, cu foarte multe meciuri în prima ligă a Poloniei la o echipă de top, Wisla Cracovia".

Fundaşul şi-a început cariera la Austria Lustenau şi a mai evoluat pentru Hrvatski Dragovoljac, Karlovac (ambele din Croația), Wisla Cracovia (Polonia) și Pescara (Italia). Gordan Bunoza a cîștigat titlul de campion în Polonia cu Wisla Cracovia în sezonul 2010-2011.

16partide a evoluat Bunoza în tricoul "cîinilor" anul trecut

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.