Liga 1

Hagi a dezvăluit de ce a ales să-l vîndă pe Ianis la Fiorentina + Ce se va întîmpla cu fiul său din vară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 10 February 2016

Ianis Hagi a fost cumpărat de Fiorentina în schimbul a un milion de euro, iar "Regele" a dezvăluit ce l-a determinat să-și transfere fiul tocmai la formația italiană.

"Am ales să-l transfer la Fiorentina pentru că ei au spus că antrenează mintea. Cred că asta e cel mai important la un jucător, să-i fie mintea antrenată, pentru că piciorul primește comanda de la cap. Totdeauna va cîștiga cel care gîndește mai mult, mintea e cea mai importantă", a spus Hagi la Digisport.

Antrenorul Viitorului a vorbit despre situația lui Ianis și spune că sînt șanse mari ca fiul său să rămînă la formația de pe locul doi din Liga 1 și din vară.

"Ianis a fost împrumutat la viitorul pentru șase luni. În vară atît noi, cît și Fiorentina vom hotărî dacă va mai rămîne împrumut la noi sau nu. Ianis a făcut progrese și în această iarnă. El m-a depășit pe mine la multe lucruri la vîrsta pe care o are. A ajuns la națională mai devreme decît mine, a ajuns la un club din Liga 1 mai repede și e căpitan. Eu l-am pus căpitan vorbind cu echipa. Cred că el e un lider. Duce presiunea, n-are nici o teamă", a adăugat Hagi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.