Liga 1

Probleme la comisii pentru ACS Poli » ”Nu mi-au dat acum nici un ban"

Articol de Cornel Biholari  —  joi, 11 februarie 2016

Timișorenii au început să apară pe lista de judecată a comisiilor federale. Alex Popovici și Alexandru Lazăr și-au cerut oficial drepturile financiare de la ACS Poli.  

Memoriile celor doi jucători au primit termen pentru 24 februarie la CNSL (Camera Națională de Soluționare a Litigiilor) din cadrul FRF. Popovici (27 ani) a fost retrogradat la echipa a doua și solicită plata a trei salarii.

Lazăr (25 ani) s-a despărțit de club de comun acord, dar nu a văzut nici un ban promis în urma înțelegerii din ianuarie. Mai mult, nimeni de la ACS Poli nu a văzut prima de promovare din vară.  

”Nu mi-au dat acum niciun ban, eu am acceptat să plec pentru că nu-mi place să stau și să cer bani pe care nu-i merit”, a spus Alex Lazăr.

Despre mijlocașul bucureștean se spunea că are cel mai mare salariu. Lucru negat de acesta: ”În vară am acceptat o micșorare, la 4.500 euro. Singurul meu avantaj pentru care lăsasem Viitorul în Liga I pentru Liga a II-a era că la promovare salariul meu trebuia să se dubleze”, a mai spus Lazăr.

Acesta încasa inițial 6.000 de euro la Timișoara. În cazul său s-a ajuns la restanțe de patru luni. Jucătorul revenit după o accidentare gravă se pregătește deocamdată cu ACS Berceni, echipă din B.  

Managerul sportiv al lui ACS Poli, Daniel Stanciu, a explicat că la sosirea banilor din drepturile TV întîietate au avut jucătorii rămași în vederile lui Florin Marin.

”Cu ceilalți am încercat să ajungem la o înțelgere. Vom mai discuta... Nu există pericolul depunctării, mai sunt o grămadă de termene ca să se ajungă acolo”, a adăugat Stanciu.

Clubul mai așteaptă ultima tranșă din banii TV în martie. Cu echipa a doua se mai pregătesc Kirschstein, Curtean, Poparadu și Boldea, jucători care de asemenea își pot cere la comisii drepturile financiare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.