Liga 1

Reghecampf trimite noi săgeți către Duckadam: "E urît să ne critice Helmuth!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 11 February 2016

Laurențiu Reghecampf continuă schimbul de replici acide cu președintele de imagini al Stelei, Helmuth Duckadam, după ce acesta din urmă i-a criticat pe portarii roș-albaștrilor în cantonamentul din Antalya.

"Nu am nici o problemă cu Helmuth. Eu am spus atunci că voi avea o discuție cu el. Eu îmi doresc ca la clubul nostru să existe o ierarhie. Oamenii din cadrul clubului trebuie să apere întotdeauna echipa, sînt plătiți de club pînă la urmă. Aceste critici le facem noi intern, iar el face parte din staff-ul nostru, face parte din clubul Steaua.

Eu nu pot să-i spun lui Helmuth: nu vorbi. Eu nu-mi permit asta, îl respect foarte mult, dar el înțelege ce vreau să spun. Eu la asta m-am referit. Aveți în studio foști jucători și pot să vă spună că e urît să îți critici propriul club", a declarat Reghe la Digi Sport.

Cei doi au început schimbul de replici încă de cînd Steaua se afla în cantonamentul din Antalya. Atunci Duckadam i-a criticat pe portarii Cojocaru și Niță pentru golurile primite în amicale. Reghe i-a răspuns președintelui de imagine al campioanei ceva mai dur și i-a spus acestuia că n-are dreptul să vorbească.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.