Liga 1

Duckadam o dă la pace cu Reghecampf: "Telefoanele mobile sînt făcute pentru a vorbi la ele! Amîndoi sîntem de vină"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 februarie 2016

În ultimele zile la Steaua a existat un schimb de replici între Helmuth Duckadam și antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Președintele de imagine al Stelei i-a criticat pe cei doi portari ai echipei, Florin Niță și Valentin Cojocaru, fapt ce nu i-a picat bine lui Reghe.

Acum, Duckadam vrea să facă pace cu antrenorul. Spune că amîndoi sînt de vină pentru conflictul de la Steaua și că totul a fost cauzat de o lipsă de comunicare.

"Nu am avut nici o discuție cu Reghe și nici nu cred că era cazul. Sînt lucruri mai importante pentru noi. Din păcate, am greșit amîndoi. Telefoanele mobile sînt făcute pentru a vorbi la ele, dar noi nu am făcut-o și a intervenit o problemă. Sînt discuții ca într-o familie. Uneori îți convin, altele nu. Important este să trecem peste ele. Sîntem un club care trebuie să meargă înainte și să își atingă obiectivele. Asta este cel mai important" 
Duckadam la DolceSport

4 sezoanea jucat Reghecampf la Steaua. Ca fundaș dreapta, a cîștigat două titluri de campion. Tot două are pînă acum și în calitate de antrenor

4 ania petrecut și Duckadam în Ghencea. A luat tot două campionate, ca și Reghe, doar că el a fost decisiv în cel mai mare succes din istoria clubului, cîștigarea CCE în 1986

Citește și: Reghecampf joacă tare în disputa pe care o are cu preşedintele de imagine al Stelei: "Închide-i gura lui Duckadam!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.