Liga 1

Știm ce echipă va trimite Reghe luni în meciul cu Chiajna » Surpriză în apărare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 12 February 2016

Laurențiu Reghecampf a transferat 11 fotbaliști în această iarnă pentru a-și asigura dublură pentru fiecare post. Antrenorul Stelei s-a hotărît deja ce echipă va trimite în primul meci de la reluarea campionatului, cu Chiajna în deplasare

Tehnicianul campioanei României va folosi trei dintre noile achiziții ale iernii, Tamaș, Pintilii și Marica. Surpriza este folosirea din primul minut a lui Gabi Tamaș, care nu s-a pregătit în toată perioada cu echipa în cantonamentul din Antalya.

transferuri STEAUA

Antrenor: Laurențiu Reghecampf (confirmat)
Veniri: Popadiuc, Chitoșcă, Ștefănescu (Ceahlăul), Bourceanu (liber), Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Pîrvulescu (FC Voluntari), Marica (liber), Momcilovici (Pandurii), Bawab (CS U), Gebhart (Nurnberg), Tamaș (liber)
Plecări: Guilherme, Alcenat, Breeveld, Tade, Aldea, Tîrnovan (scoși din lot), Ștefănescu, Tudorie, Enceanu (FC Voluntari),  Tahar (Boavista)

Steaua se va deplasa luni la Chiajna pentru meciul cu Concordia, de la ora 20:30. Partida va fi în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.