Liga 1

Bătăi de cap pentru Rednic » Antrenorul lui Dinamo abia încropește primul "11"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 februarie 2016

Dinamo va juca mîine, de la ora 19:00, cu FC Botoșani, în primul meci oficial din 2016.

Înainte de duelul cu moldovenii, Rednic are probleme de lot și nu va putea conta pe patru jucători importanți, fiind nevoit să apeleze la fotbaliștii de la echipa a doua.

"Patru dintre titularii de anul trecut, sau trei plus Lazăr nu vor juca în meciul cu FC Botoșani, pentru că sînt suspendați. Avem un singur accidendat, pe Romario Kortzorg, care a venit cu o contractură, dar va fi apt la următorul meci.

Pentru partida de mîine am apelat la jucători de la echipa a doua. I-am chemat pe Dima, Tîrcoveanu și Costache, care vor fi pe banca de rezerve.

Mai avem două meciuri de disputat pe teren propriu, în sezonul regulat, și vreau să obținem șase puncte", a spus Rednic la conferința de presă.

Mîine, antrenorul lui Dinamo nu se va putea baza pe Steliano Filip, Vali Lazăr, Ionuț Nedelcearu, Paul Anton, suspendați, P. Petre, convocat la naționala sub 19 ani, și nici pe Romario Kortzorg și R. Moldoveanu, accidentați. În această situație, la mijloc, Rednic va trebui să îl folosească pe fundașul Puljici.

Echipa probabilă: Cerniauskas - Hanca, Marc, Mevlja, Olteanu - Ekeng, Puljici - Rotariu, Palici, Batin - Gnohere

Meciul Dinamo - FC Botoșani se va disputa duminică, de la ora 19:00, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.