Liga 1

Au făcut pace » Reghe și Duckadam au avut azi o conferință comună: "Nu o să mai fac analizele în altă parte"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 February 2016

În ultimele zile, Laurențiu Reghecampf și Helmuth Duckadam au avut un schimb de replici, din cauza că președintele de imagine al roș-albaștrilor i-a criticat pe portarii echipei.

Astăzi, cei doi au făcut o conferință de presă comună, pentru a sublinia că cei doi au încheiat conflictul și că acum se înțeleg bine.

"Am ținut foarte mult să îl aduc pe Duckadam lîngă mine, ca să vedeți că nu avem nici un fel de problemă. Mă bucur că face parte din echipa noastră. Îmi doresc foarte mult ca la Steaua să existe un colectiv puternic, cu oameni de caracter, care au voie să vorbească fără probleme.

Eu vreau doar ca anumite probleme să le discutăm între noi. Vreau ca analizele jucătorilor noștri și ale jocurilor să le facem într-un cerc restrîns, așa cum se face în fotbalul modern", a spus Reghecampf, potrivit Dolce.

"Vreau să fie liniște la echipă. Acest subiect a apărut dintr-o greșeală a ambelor părți. Eu am încercat să mă înțeleg bine cu toată lumea, dar știu că am mai supărat pe unii de la echipă.

Sper ca după această conferință de presă să stăm de vorbă și să discutăm despre tot. Sîntem un grup care avem același obiectiv: să cîștigăm campionatul, Cupa și Cupa Ligii. O să încerc să nu mai fac analiza jucătorilor în altă parte", a spus și Duckadam.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.