Liga 1

VIDEO EROUL lui Dinamo a vorbit despre golul serii și emoția trăită! "M-am dus direct la părinții mei"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 februarie 2016

Valentin Costache, tînărul de 17 ani, care a adus victoria lui Dinamo în fața lui FC Botoșani, scor 1-0, a vorbit despre ce înseamnă această primă reușită pentru el.

"Dedic această victorie familiei mele. E un pas înainte ce s-a întîmplat azi. Am trăit o senzație, nu știu cum să vă zic. M-am dus direct la părinții mei să mă bucur cu ei. Am avut emoții la început, dar o dată cu începerea jocului mi-am revenit. Sînt fericit că am ajutat echipa și sper să fie bine pentru noi.

Voi sărbători cu colegii în vestiar. Dar nu trebuie să sărbătoresc acum. Tricoul l-am dat familiei mele, pentru că e primul meci în care am marcat. Nu am luat mingea pentru că n-am dat trei goluri. Cînd voi da, atunci sigur voi lua mingea", a spus Costache la Digisport.

Dinamo a urcat pe locul 2, cu 44 de puncte, la 3 lungimi în spatele liderului Astra, în timp ce FC Botoșani ocupă poziția a noua, cu 26 de puncte.

Vezi VIDEO cu golul lui Costache

Citește și: 3 lucruri interesante despre marcatorul în vîrstă de 17 ani al lui Dinamo, Valentin Costache » A bătut Steaua de unul singur

Citește și: 5 concluzii după victoria lui Dinamo în fața lui FC Botoșani, scor 1-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.