Liga 1

VIDEO Ascensorul » Campania agresivă de transferuri a Voluntariului începe să dea rezultate, 2-1 cu TImișoara

Articol de Cornel Biholari  —  Monday 15th of February 2016 12:00

După o campanie de transferuri furibundă în mercato de iarnă, Voluntariul a demonstrat, aseară, pe Bega că poate spera la evitarea retrogradării, 2-1 cu ACS Poli

În fotbal, ca-n viață, detaliile fac diferența. În minutul 73, Belu a ratat o ocazie incredibilă, din câțiva metri, iar bănățenii au evitat să treacă în avantaj, chiar dacă jucau cu un om în minus. În minutul 75, Laurențiu Rus a înscris, cu o lovitură de cap, și-a pornit ascensiunea Voluntariului, care vrea să se salveze de la retrogradare. Poate chiar în dauna Timișoarei.

Click aici pentru VIDEO!

Bănățenii s-au jucat cu focul și s-au fript. Suarez nici n-a debutat bine în România și-a colecționat două "galbene" ce s-au transformat în eliminare, dezavantajându-și propria echipă. La celălalt pol, bulgarul Filipov, și el unul dintre transferurile iernii în Liga 1, a fost remarcabil, fundașul dreapta oferind două assist-uri perfecte pentru colegi.

Finalul de partidă a fost dinamic, cu două goluri în prelungiri, însă soarta celor 3 puncte nu s-a mai schimbat. Ilfovenii au, acum, ascendentul moral în favoarea lor în confruntările ce vor urma în play-off, una dintre ele fiind chiar cu Timișoara.

"Sînt mulțumit de cum au răspuns jucătorii pe teren, am cîștigat normal. Încerc să transmit o stare pozitivă echipei. Toți băieții merită felicitați. Cred că Rus joacă mai bine mijlocaș de bandă"
Ionel Ganea, antrenor FC Voluntari

"Sper să ne revanșăm în play-off în fața Voluntariului. Suntem la Timișoara mulți jucători cu experiență, chiar dacă unii nu suntem din oraș, trebuie să facem totul ca să salvăm formația de la retrogradare. Oraşul merită echipă în prima divizie"
Ianis Zicu, atacant ACS Poli

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.