Campionate

VIDEO Pierd milionul de Las Vegas? Leicester a fost învinsă de Arsenal, 1-2, și începe să piardă din teren

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 15th of February 2016 12:00

Jucătorilor liderului Leicester li s-a promis o vacanță în SUA dacă iau titlul. Dar urmare a eșecului de ieri, ”tunarii” s-au apropiat amenințător, la doar două puncte

Două faulturi comise de Simpson, în minutul 50 asupra lui Alexis Sanchez și apoi la Giroud (54), au schimbat complet fața unui Arsenal - Leicester care curgea în favoarea oaspeților. Simpson a fost penalizat de fiecare dată cu "galben" și expediat la vestiare, iar liderul Premier n-a mai fost același.

Click aici pentru VIDEO!

De la 0-1, gol Vardy dintr-un penalty contestat vehement de amfitrioni (45), s-a făcut 2-1 pentru "tunari": Theo Walcott, la primul șut pe poartă al gazdelor (70), și Welbeck, în al 5-lea minut al prelungirilor, deși "centralul" Martin Atkinson arătase doar 4.
Eșecul i-ar putea costa scump pe jucătorii lui Leicester. Titlul, în primul rând, în condițiile în care Arsenal s-a apropiat periculos, la numai două puncte. Și odată cu acesta și-o vacanță în Las Vegas de un milion de lire sterline, aproximativ 1,3 milioane de euro, promisă de club în cazul unui triumf la finalul sezonului.

1994e anul ultimei victorii obținute de Leicester în fața lui Arsenal în Premier League (2-1)

100 de goluria înscris Arsenal după minutul 90 în Premier League, cu reușita lui Welbeck

"Ozil a fost faultat în faza care a dus la golul lui Leicester. Iar penalty-ul acordat lui Vardy n-a prea fost"
Arsene Wenger, manager Arsenal

"Arbitrul a fost prea sever cu noi. OK, Simpson a faultat, dar niciunul n-a fost de cartonaș galben"
Claudio Ranieri, manager Leicester

ASTON VILLA - LIVERPOOL 0-6

Măcel la Birmingham

Cînd managerul Klopp, operat de apendicită, devine campionul calmului, explodează Liverpool. "Cormoranii" au făcut instrucție ieri cu ultima clasată, Aston Villa, care se îndreaptă cu pași apăsați spre Championship: 6-0! Sturridge, Milner, Can, Origi, Clyne și Kolo Toure au furnizat scorul etapei. Origi a fost luat în brațe de fanii pătimași, cărora conducerea clubului le-a pregătit o surpriză: cine întârzie la meciurile de pe Anfield își pierde locul în tribună, din sezonul viitor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.