Liga 1

5 povești inedite cu noul puști-minune al lui Dinamo, Vali Costache » Era să ajungă la Steaua!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 februarie 2016

“Extaz la 17 ani” a titrat ediţia print de luni a Gazetei Sporturilor, aplaudând debutul antologic al lui Valentin Costache. Puștiul și-a făcut cunoscut numele, chiar de Valentine's Day, la meciul cu FC Botoșani (1-0), prin reușita ce-a dus-o pe Dinamo pe locul secund în clasament.

Debutul extraordinar, ca titular, fiindcă tânărul din Videle mai avea jumătate de oră bifată în Liga 1, l-a făcut pe Costache să intre în rândul celor mai tineri fotbaliști care au marcat pentru Dinamo, alături de Iosif Varga, Marius Niculae și Patrick Petre.

Gazeta a strâns 5 povești din junioratul băiatului introdus cu succes de către Mircea Rednic: 

1. Cerea meciurile lui Dinamo


O întâmplare deosebită cu tânărul Costache la lot. “Eram în cantonament la Tărlungeni, iar Dinamo juca în acea seară. S-a dus la masorul Chiriţescu împreună cu alt puști care joacă la «câini», Vlad Gâsă. I-au cerut voie să-i primească în cameră, la laptop, să se uite la meci! Asta în timp ce toţi ceilalţi copii așteptau stingerea, la ora 22:00, pe Facebook, cu prietenii”, povestesc oamenii contactați de GSP. 

Descoperă celelalte dezvăluiri inedite despre Costache doar în articolul integral din ediția tipărită. Puștiul era să ajungă în curtea rivalei din Ghencea! 

Ziarul e la chioșcuri de la prima oră și disponibil online, pe platforma digitală, după ora 1:00 - AICI!

Alte subiecte exclusiv print de azi: 

» Dezvăluiri incredibile! Cum o căpușa Condescu pe Pandurii » Capre și Mercedesuri

» După un debut spectaculos, spaniolul Juan Carlos Ruiz povestește cum a ajuns la CFR și ce a descoperit în România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.