Liga 1

O altă "bombă" în Liga 1? Un om de fotbal acuză un blat la un meci cu Reghe în prim-plan!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 februarie 2016

Valeriu Răchită, fost antrenor la Petrolul, a declarat că suspectează de blat un meci disputat în urmă cu câteva sezoane în Liga 1.

Răchită a făcut referire la un meci Petrolul - Chiajna, scor 3-4, din sezonul 2011-2012 al Ligii 1. Răchită se afla pe banca ploieștenilor, iar la Chiajna antrenor era Laurențiu Reghecampf. Ilfovenii au triumfat aunci, scor 4-3, după ce au marcat de trei ori, în minutele 84, 90 și 90+1.

Fostul antrenor al Petrolului a spus că evoluția portarului său, Gritti, și evoluția unui fundaș i se par suspecte și că a fost la Comisia de Integritate a FRF pentru a vorbi despre acest meci.

"Am vorbit cu șeful Comisiei de Integritate de la FRF pentru că vreau și eu să aflu răspunsuri despre acel meci, de acum 4 ani, Petrolul - Concordia Chiajna 3-4, meci în care am condus cu 3-1 până în minutul 84. Atunci, portarul nostru s-a gândit să încaseze două goluri, care au fost 100% primite din vina lui.

A mai fost un fundaș, dar nu vreau să îi spun numele. Lui Matteo Gritti, portarul, pot să îi spun numele pentru că era din Italia, iar după două săptămâni a fost reținut. Eu nu aveam informații despre Gritti. Eu îl luasem din Elveția, unde jucase doi ani, iar după aceea am înțeles că lucrurile pentru care era anchetat le-a făcut în Italia.

Aș vrea să mi se spună dacă acel meci a fost jucat pe teren sau într-un laborator. Nu mi s-a spus dacă este anchetat sau dacă se fac cercetări. Sper să aflu aceste răspunsuri" Valeriu Răchită, la DolceSport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.