Media

Situație fără precedent în istoria recentă » A doua zi consecutivă în care unul dintre cele mai mari ziare de sport din Europa nu a fost tipărit

+2 Foto
Redacția L'Equipe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 februarie 2016

Angajații ziarului L'Equipe se află în grevă pentru a doua zi consecutivă, iar cotidianul nu a apărut nici azi pe piață.

Angajații au decis să intre în grevă luni, după ce conducerea a anunțat că are în plan o restructurare, din cauza pierderilor înregistrate.

Sindicatul angajaților cere ca oamenii din conducere să renunțe la acest plan, în urma căruia ar urma să se concedieze 60 de angajați din cei 150 de la L'Equipe 21, postul de televiziune al grupului, potrivit Le Figaro.

"L'Equipe nu este disponibil azi. Dragi cititori, din cauza unei greve a personalului, ziarul dumneavostră nu este disponibil. Ne pare rău și vă rugăm să ne scuzați"mesajul postat de L'Equipe pe site

Astfel, în timp ce ediția electronică funcționează normal, ziarul nu a fost tipărit. Această situație, două zile consecutive de grevă, este unică în ultimii 25 de ani.

L'Equipe este cel mai important ziar de sport din Franța și unul dintre cele mai prestigioase din întreaga Europă. Cotidianul a fost înființat în 1946.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.