Liga 1

Rednic a dat de greu! Marea întrebare înaintea meciului cu Chiajna » Tu ce ai face în locul "Puriului"?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 17 February 2016

În primul meci din oficial din 2016, 1-0 FC Botoșani, Mircea Rednic avea probleme probleme de lot și a fost nevoit să mizeze pe tinerii Olteanu și Costache.

Valentin Costache a profitat de șansa pe care a primit-o, iar în minutul 28 a marcat singurul gol al meciului și și-a salvat antrenorul. 

ÎNTREBAREA CARE SE PUNE ACUM

Mai are loc în echipa cu Chiajna omul care l-a dus pe Rednic pe locul 2 în Liga 1?  "Puriului" îi revin acum "piesele grele" la mijlocul terenului, Lazăr, Anton, Kortzorg și Eric Bicfalvi. 

Astfel, antrenorul lui Dinamo va avea mari dificultăți în a alege linia de trei mijlocași, din spatele atacantului. Nu mai puțin de 8 fotbaliști se bat pentru cele 3 posturi!

Costache va avea probleme să prindă și banca

Echipa tip a lui Dinamo, preconizată pentru meciul cu ilfovenii, ar urma să îi aibă în primul "11" pe Rotariu, Bicfalvi și Palici, în spatele vârfului Gnohere.

Tânărului Costache îi va fi greu să prindă chiar și banca de rezerve, acolo unde au șanse mai mari să se regăsească jucători cu un CV mai impresionant, precum Lazăr, Kortzorg sau Batin, sau fotbalistul surpriză care l-a impresionat pe Rednic, Bartalsstovu.

Iată cum arată echipa-tip la Dinamo și rezervele, fără Bartalsstovu. Pe cine ai scoate pentru a-i face loc lui Costache? 

Echipa-tip a lui Dinamo :
Cerniauskas - Hanca, Marc, Mevlja, Filip - Anton, Ekeng - Rotariu, Bicfalvi, Palici - Gnohere
Rezerve:
Rîmniceanu, Puljici, Nedelcearu, V. Lazăr, Kortzorg, Essombe, Batin

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.