Liga 1

Mesaj emoționant al lui Răzvan Burleanu pentru un dinamovist: "Tricoul naționalei te așteaptă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 17 February 2016

Robert Moldoveanu (16 ani) s-a accidentat grav în amicalul din Cipru cu formația chineză Shijiazhuang și a fost supus unei intervenții chirurgicale care îl va ține departe de gazon mai multe luni.

"Îți scriu știind că nimic nu poate înlocui, în perioadele de pauză, bucuria de a juca fotbal și, pentru un atacant, satisfacția pe care o simte când marchează.

Dar îmi doresc foarte mult să știi că suntem alături de tine în tot acest proces de recuperare în urma accidentării, unul pe care mi-l doresc foarte scurt.

Am convingerea că dârzenia și puterea pe care le-ai demonstrat în teren, parcurgând atât de repede pașii spre Liga 1 și reprezentativele de juniori, te vor ajuta să revii foarte curând.
Fotbalul românesc are nevoie de talentul și inspirația ta prin care să obțină performanțe deosebite pentru suporterii români.

Îți doresc sănătate și curaj! Tricoul echipelor naționale te așteaptă!", este mesajul emoționant al președintelui FRF pentru Robert Moldoveanu postat pe site-ul oficial al lui Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.