Liga 1

VIDEO În Liga 1 din Premier League! » Un fotbalist cu meciuri la prima echipă a lui Manchester City vine în România

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Cornel Biholari  —  joi, 18 februarie 2016

ACS Poli vrea să rămână în Liga 1 și se întărește în această iarnă cu un jucător care a trecut pe la Manchester City și cu un altul din Liga a 4-a din Anglia.

Alex Nimely și Ross Jenkins au efectuat azi vizita medicală și vor semna cu formația de pe Bega.  

"Sigur că i-am văzut pe DVD, au arătat bine, au făcut parte din loturile lui Manchester City sau Watford, faptul că au făcut parte din aceste echipe spune mult. Sper să confirme, sunt doi jucători interesanți care pot să ne ajute. La fel cum e și Gomis" Florin Marin

În vârstă de 24 de ani, Nimely este un jucător crescut de Manchester City, formația la care a fost legitimat până în 2014. Acesta bifat doar un meci în Premier League și unul în Europa League, fiind mai mult împrumutat.

Jucătorul născut în Liberia deține și cetățenie britanică și a mai jucat de-a lungul carierei la Middlesbrough, Coventry City, Crystal Palace și Port Vale.  De la 1 iulie, Nimely, cotat de transfermakrt.de la 50.000 de euro, este liber de contract.

Ross Jenkins este un mijlocaș central de 25 de ani, care ultima dată a evoluat la Crawley, echipă din Liga a 4-a din Anglia. Cotat la 150.000 de euro, potrivit transfermarkt.de, Jenkins a mai jucat la Watford, Plymouth și Barnet.

După 25 de etape, ACS Poli se află pe locul 11, cu 21 de puncte.

 TRANSFERURI ACS POLI TIMIȘOARA

Antrenor: Florin Marin (confirmat)
Veniri: Rajcomaar (liber de contract), Elvis Pisas (liber), Ignea (Baia Mare), Jugovici (Celje), A. Suares (Tenerife)
Plecări: Luchin (Levski), Ed. Pap, Segovia (contracte reziliate), Sarmov (Stara Zagora)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.