Altele

VIDEO Performanţă fabuloasă! Pe Ding nu-l interesează războiul lui O'Sullivan » Break maxim reuşit în meciul cu Robertson

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 februarie 2016

Snookerul a făcut vâlvă în presa internaţională în ultimele zile după refuzul lui Ronnie O'Sullivan de a realiza breakul maxim pe motiv că bonusul financiar e mult prea mic, doar 12.000 de lire sterline.

Premiul nu a fost însă prea mic pentru alţi jucători! Chiar Ding Junhui, recunoscut pentru faptul că este unul dintre cei mai buni în realizarea unui break consistent, a reuşit 147 de puncte în meciul din sferturile de finală cu Neil Robertson.

Chinezul era aproape învins, condus cu 4-1, dar nu a renunţat la luptă. A venit la masă şi după câteva bile reuşite s-a ghidat doar după realizarea breakului maxim. A avut o problemă la trecerea de la bila galbenă la cea verde în secvenţa de bile colorate, dar s-a concentrat excelent şi a reuşit să închidă masa.

Este al 6-lea break maxim din carieră, doar Ronnie O'Sullivan, Stephen Hendry şi John Higgins fiind peste el la acest capitol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.