Handbal

Calificare en fanfare » HCM Baia Mare a ajuns în "sferturile" Ligii Campionilor, după o victorie zdrobitoare în fața lui Thuringer, 38-27

Articol de Adrian Stoica  —  vineri, 19 februarie 2016

HCM Baia Mare s-a calificat în "sferturile" Ligii Campionilor după ce a trecut de Thuringer, scor 38-27 (19-12). Maramureșencele încă mai au șanse la locul doi în grupă. 

Thuringer a ținut aproape de Baia Mare numai în startul meciului, după care vicecampioana României s-a dezlănțuit. Până la pauză avantajul echipei noastre era deja de 8 goluri. Thuringer a riscat în partea a doua și a atacat și cu portarul, însă fără rezultate pe tabela de marcaj.

La final, Baia Mare s-a impus la o diferență de 11 goluri. Victoria îi asigură calificarea în faza eliminatorie și o păstrează în cărți pentru locul 2 în grupă.

Vicecampioana României trebuie s-o învingă pe Ferencvaros în ultima etapă pentru a juca în sferturi cu ocupanta locului 3 din cealaltă grupă, probabil Vardar Skopje, și a le evita pe Buducnost și Gyor.

O veste proastă pentr Baia Mare este că Elisei s-a accidentat în minutul 13 și nu a mai revenit pe teren, fiind foarte posibil să nu joace nici în ultimul meci din grupă.

 Următorul meci e cu Ferencvaros pe 27 februarie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.