Liga 1

Dezvăluirea care zguduie fotbalul românesc » Şumudică a răbufnit: "Am fost un tâmpit! Le-am zis jucătorilor să-și închidă conturile de pariuri și eu l-am uitat pe al meu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 20 February 2016

Marius Șumudică a recunoscut la conferința de după meciul câștigat cu FC Botoșani, 1-0, că într-adevăr a jucat la pariuri și a povestit despre cum le-a spus jucătorilor să-și închidă conturile de la site-urile de pariuri online.

"Botoșaniul e un oraș ok. E foarte frumos. Sunt o mulțime de case de pariuri, dar bine că m-am lepădat. Am fost un tâmpit! Le-am zis jucătorilor mei să-și închidă toate conturile online și eu am uitat de contul meu și nu l-am închis.

Dar nu mai contează, vom discuta săptămâna viitoare. Parcă ar fi mai sărac fotbalul fără Șumudică. Mai faceți și voi o pledoarie să nu mă suspende", a spus Șumudică la conferința de presă.

Toată această poveste a pornit după ce ediția tipărită a Gazetei Sporturilor a dezvăluit la 10 februarie că Marius Șumudică joacă la pariuri și mizează și pe meciuri din Liga 1, deși acest lucru este interzis de regulamentele FRF.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.