Liga 1

Steaua îl poate demite pe Șumudică » Antrenorul Astrei își amenință conducerea: "Eu plec" + Ce jucător din Liga 1 își dorește

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 februarie 2016

Steaua s-a arătat interesată de portarul Silviu Lung jr. de la Astra, însă oficialii giurgiuvenilor nici nu vor să se gândească la pierderea goalkeeper-ului titular.

Dani Coman, președintele Astrei, a declarat că Steaua n-are banii necesari pentru a-l cumpăra pe Lung jr., însă Marius Șumudică a fost răspicat și a amenințat cu demisia în cazul în care portarul de 25 de ani va pleca la Steaua.

"Dacă Silviu Lung jr. va ajunge la Steaua, atunci voi pleca. Pentru mine, plecarea lui Enache nu-i o pierdere", a spus Șumudică la conferința de presă de după meciul câștigat pe terenul lui FC Botoșani, 1-0.

Marius Șumudică a mai amenințat cu demisia și înainte de transferurile lui Budescu şi Enache. Tehnicianul a anunţat că va pleca de la Astra dacă vreunul dintre ei o să ajungă la Steaua.

2.500.000 €e cota de transfer a lui Lung jr., conform transfermarkt.de

Antrenorul Astrei a dezvăluit că și-ar dori foarte mult un jucător de la FC Botoșani și recunoaște că ar fi dispus în orice clipă să-l aducă la Giurgiu.

"Îmi place Cabrera foarte mult. Mâine l-aș lua. Îmi place extrem de mult" Marius Șumudică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.