Stranieri

Mircea Lucescu a anunțat motivul pentru care nu va mai antrena niciodată în Italia

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 februarie 2016

Mircea Lucescu, 70 de ani, a acordat un interviu italienilor de la Tuttomercatoweb.com în care a vorbit despre Inter, formație antrenată în sezonul 1998-1999.

"Nu ştiu ce se întâmplă cu Inter. Ei trebuie să se califice în Liga Campionilor, nu poate să mai stea încă un an pe afară. Sper ca Mancini să găsească soluţiile pentru a începe să câştige meciuri. Sezonul l-a început foarte bine, iar Inter chiar arăta ca o echipă capabile să câștige campionatul.

Apoi s-a întâmplat ceva. Dar e încă timp să-şi revină. Inter e o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bine pregătit", a declarat Mircea Lucescu.

"Pentru Italia sunt prea bătrân, dacă m-aş întoarce i-aş face concurenţă lui Reja (n.r. Edoardo Reja, tehnicianul lui Atalanta, tot în vârstă de 70 de ani). Dar e adevărat că ai nevoie de experienţă. Am avut atâţia preşedinţi speciali" Mircea Lucescu

Mircea Lucescu o pregătește în prezent pe Șahtior la cârma căreia e din 2004. De-a lungul carierei sale a mai antrenat Corvinul Hunedoara, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggina, Rapid, Inter, Galatasaray, Beșiktaș și naționala României.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.