Liga 1

Șumudică a explicat reacțiile nervoase cu Botoșani: "Dacă toate fisele care m-au lovit în cap erau euro, acum eram bogat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 februarie 2016

Marius Șumudică a explicat de ce a răbufnit la finalul meciului cu FC Botoșani, câștigat de Astra Giurgiu, scor 1-0. Antrenorul giurgiuvenilor a vorbit și despre pariuri, fiind chemat de două ori la Comisia de Disciplină din cauza faptului că ar fi jucat la pariuri pe internet. 

"Am trăit într-o presiune extraordinară la Botoşani. La final, m-am întors către tribună şi am râs în batjocură. Atâtea fise m-au lovit în cap... dacă ar fi fost euro, mă îmbogăţeam. Dar am văzut că sunt de cinci bani şi le-am lăsat pe jos.

Nu vreau să reproduc ce cuvinte mi s-au spus. A fost ceva josnic: am fost scuipat, am fost hulit. Pe unde mergem întâmpinăm tot felul de probleme, de aceea am răbufnit la conferinţa de presă", a spus antrenorul Astrei, la Digi Sport.

...despre pariuri: "Dacă ştiam să pariez, mă îmbogăţeam. Eu ştiu să antrenez echipe, iar rezultatele se văd. Să stai 18-19 etape pe primul loc înseamnă ceva, chiar dacă jucăm şi prost. Mă oboseşte foarte tare subiectul cu pariurile, devine la un moment dat foarte agasant".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.