Liga 1

Risc maxim pentru jucătorii Stelei împrumutați la Voluntari! Ce s-a întâmplat cu unul dintre jucătorii împrumutați la Urziceni: "Nu mai aveam nici un ban"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 februarie 2016

Valeriu Lupu a fost împrumutat la Unirea Urziceni în celebrul meci câștigat de ialomițeni în fața Stelei, scor 1-0, în sezonul 2010-2011.

Revenirea la Steaua nu i-a priit deloc. A fost neplătit 4 luni și a ajuns să se antreneze cu Mihai Costea, Țucudean, Tade, Breeveld sau tot felul de jucători excluși din lot.

"Eu am avut o mică problemă. Patru luni nu mi-au mai dat banii, după care am mers la nea Gigi. Nu mai aveam bani și s-a rezolvat problema. Mi-a dat toți banii pe patru luni. Mi-a zis că m-a pedepsit. În fine...

Am avut o discuție cu nea Vali. I-am spus că nu vreau să merg la Viitorul, că nu îmi convin condițiile, și să reziliem. Dânsul mi-a spus că dacă nu merg la Viitorul, o să mă pună să mă antrenez singur și de atunci m-a pus să mă antrenez singur”, a declarat Lupu, conform Digi.

Lupu nu a mai evoluat de doi ani într-un meci oficial, a ajuns la 25 de ani și pare un jucător care cu greu mai poate ajunge la un nivel înalt. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.