Stranieri

Gâlcă a mulțumit jucătorilor și fanilor după victoria cu Depor: ”Au avut caracter”

Gâlcă a luat nota 7 în Marca și 3 stele în Mundo Deportivo pentru o victorie ce putea fi mai clară

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 22 februarie 2016

Gâlcă și-a securizat postul, mulțumind pentru succes jucătorilor și fanilor.

Două luni și o zi a agonizat Gâlcă pentru al doilea triumf la Espanyol în La Liga, 1-0 cu Deportivo. Trei puncte care i-au luat antrenorului român imensa presiune de pe umeri și "au închis discuțiile despre banca tehnică. Deja Constatin Gâlcă respiră acum liniștit", cum a scris Mundo Deportivo.

Căpitanii l-au salvat în două rânduri pe Costel și sâmbătă i-a folosit în premieră pe toți patru: Javi Lopez, Victor Sanchez, Víctor Álvarez și Abraham! Iar Asensio, puștiul în care a avut atâta încredere, a dat primul său gol în La Liga când era o extremă urgență.

"Mulțumesc fanilor pentru că ne-au purtat spre victorie. Echipa a arătat mult caracter, deși presiunea a fost teribilă. Jucătorii s-au implicat total și au vorbit de data asta și-n teren, cum le-am zis", a explicat după meci Gâlcă.

L-a pierdut pe Caicedo

Felipe Caicedo nu a marcat sâmbătă și nu o va face nici în deplasarea cu Gijon. Ecuadorianul a încasat în mod stupid un cartonaș galben, pentru c-a întârziat schimbarea cu Sevilla în prelungiri! Cum era al cincilea, golgeterul îi va lipsi din nou sâmbătă, împotriva lui Sporting, fiind suspendat.

"Gâlcă și-a jucat postul, dar acum s-a eliberat. Mereu am spus că mergem cu el până la moarte"
Pau Lopez, portar Espanyol

3meciuri fără gol primit din 13 cu Gâlcă pe bancă a reușit Espanyol, toate jucate la Barcelona

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.