GSP special

EXCLUSIV Interviu eveniment în Gazetă cu omul care aduce cartea! 4 pagini de excepţie despre sport: de la fotbal până la Simona Halep

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 februarie 2016

Dan C. Mihăilescu a oferit un interviu excepţional în Gazeta Sporturilor de azi în care a vorbit despre fotbal, tenis şi legăturile lui cu sportul.

Cristian Geambaşu a realizat dialogul eveniment cu omul care aduce cartea în elementul lui, adică printre cărţi. Dan C. Mihăilescu nu a ezitat să vorbească despre vreun subiect.

A început cu fotbalul şi a ajuns la snooker şi tenis: "Echipa naţională, fie ea de fotbal, de handbal sau de baschet, este mai mult un brand turistic".

Criticul literar a vorbit şi despre cel mai bun sportiv al României, Simona Halep: "Nu am înţeles de ce Simona Halep este făcută răspunzătoare pentru neputinţele unui sistem întreg. Ne legăm de ea și o tocăm întruna.

Simona este o fată extraordinară, trebuie să-i dăm voie să și piardă. Dar ea este și o imagine a spiritului nostru belaliu, improvizat. România are cultul improvizaţiei, al neașteptării. La noi, nimic nu este mai sigur decât nesiguranţa".

Dan C. Mihăilescu, născut pe 12 decembrie 1953, este critic literar, istoric literar şi eseist. Este cunoscut publicului ca fiind unul dintre cei mai consecvenţi cronicari literari contemporani şi longeviv realizator al unei emisiuni culturale, "Omul care aduce cartea", la Pro TV.

Nu rata interviul excepţional de 4 pagini în Gazeta Sporturilor de astăzi şi pe platforma Gazeta Digitală. Ce spune despre Federer, Djokovici, Ilie Năstase şi legăturile din copilărie cu sportul.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ Domneşti, copy-paste Ghencea! Gazeta a aflat toate detaliile despre noua bază a Stelei

√ EXCLUSIV Ofertă importantă pentru unul dintre cei mai buni dinamovişti! Pleacă la o formaţie de top

√ Capitala snookerului! 18 titluri mondiale vin la Bucureşti în aprilie!

√ Mergeţi pe mâna noastră! Pariuri pe meciurile de azi şi cele mai importante informaţii pe pariori.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.