Liga 1

Alexandru Tudor reacționează după acuzele de la meciul Dinamo - Chiajna: "A fost o măsură de prevenție obișnuită"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 februarie 2016

Alexandru Tudor a reacționat după ce a fost acuzat că în timpul meciului Dinamo - Chiajna, 4-0, i-a spus antrenorului ilfovenilor că fundașii lui "sunt blat". Vezi detalii.

Centralul, prin intermediul FRF, a oferit o declarație oficială și a explicat că a procedat conform indicațiilor, când i s-a adresat lui Falub în legătura cu fundașii săi și nu i-a spus că aceștia sunt "blat".

Legat de faptul că i-ar fi încurajat pe jucătorii lui Dinamo în timpul meciului, Tudor spune că vorbea cu asistentul și a spus "O ajunge", nu "O ajungi".

Iată comunicatul integral al lui Alexandru Tudor:

"Vreau să clarific încă din start că nu am folosit în niciun moment al partidei cuvântul ”blat”, iar în acțiunile mele din timpul jocului am încercat să aplic recomandările pe care arbitrii le primesc la cursuri. 

Afirmația conform căreia i-aș fi încurajat pe jucătorii echipei gazdă în timpul meciului se explică în felul următor. Dacă un jucător are un contact ușor și poate continua, iar el o face, eu consider că am datoria să îl încurajez: ”Joacă! Continuă!”, acestea fiind un îndemn uzual în fotbal și pe care l-am adresat jucătorilor ambelor echipe.
În schimb, ”O ajungi!”, cuvinte cu care eu l-aș fi încurajat pe jucătorul Dorin Rotariu, au fost în realitate ”O ajunge!” și erau direcționate, prin sistemul de comunicare, către arbitrul asistent, în sensul ca arbitrul asistent să rămână concentrat asupra fazei până la încheierea ei. Nu poți încuraja un jucător aflat la 40 de metri distanță de tine, ca în această situație" Alexandru Tudor, potrivit FRF
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.