Liga 1

Le face loc » Bicfalvi și Kortzorg vor fi aruncați în luptă de către Rednic în derby-ul cu Astra

Bicfalvi a fost prezentat la Dinamo pe 18 februarie

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday 23rd of February 2016 12:00

Mircea Rednic a schimbat echipa de la o etapă la alta în acest sezon.

Va rămâne fidel acestei idei și pentru ultima rundă a sezonului regulat, care va fi un adevărat derby ce anunță disputa aprigă din play-off.

Cu Astra, duminică seară, tehnicianul de 53 de ani a anunțat că va opera schimbări în formula de start, chiar dacă echipa a învins în primele două meciuri ale sezonului, cîștigate la zero, 1-0 cu FC Botoșani și 4-0 cu Concordia.

Aceasta întrucât antrenorul vrea să verifice la lucru și două transferuri ale iernii pe care, din motive obiective, n-a apucat să le vadă până acum.

Mijlocașii Eric Bicfalvi, central, și Romario Kortzorg, stânga, vor apărea în echipă, în premieră. Ex-stelistul din primul minut, în spatele vârfului, acolo unde Rednic dorește să îl folosească în play-off.

Olandezul, refăcut după o contractură cu care a venit de la ASA Târgu Mureș, este apt de joc și va fi primi o șansă pe durata partidei, mai ales că și el se vrea a fi o piesă importantă în lupta pentru cele trei obiective.

"O să îmi fie foarte greu de acum înainte să aleg primul «11» pentru că vor intra și Romario, și Bicfalvi. E bine pentru jucători pentru că se vor ambiționa și mai mult pentru a prinde lotul de 18"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Mă bucur că jucătorii acceptă deciziile mele. Eu am nevoie de toţi. Nu există titulari la mine. Ar putea apărea schimbări chiar şi după victorii. Am noroc că jucătorii sunt profesionişti și acceptă acest lucru"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

9meciuri consecutive fără eșec are Dinamo în campionat, timp în care a strâns 7 victorii și două remize. Ultimul eșec datează din 2 noiembrie 2015, 1-5 cu Viitorul

28de puncte a acumulat Dinamo la meciurile de acasă din acest sezon, 9 victorii și o remiză. În deplasare, "câinii" au strâns 19 puncte, 4 succese și 7 remize

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.