Liga 1

Dragomir îl laudă pe Ganea după 3-1 cu Steaua: "Tactica a fost perfectă! Pentru mine este un meci normal, chiar dacă joc cu Steaua sau cu Coțofârloaia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 februarie 2016

Dumitru Dragomir, președintele de onoare de la FC Voluntari, a vorbit despre victoria clară cu Steaua, 3-1, și laudă modul în care Ganea a pregătit meciul.

"A fost un joc mediu către bun. Arbitrajul a fost bunicel, dar nu bun. În nota meciului. Nu spun că a arbitrat rău. Nu a fost penalty la hențul lui Rus. De ce? Pentru că nu a fost. Trebuia să fie intenție. Citiți regulamentul. (Vezi aici detalii)

Echipa a jucat bine, tactica lui Ganea a fost perfectă, iar schimbările au fost bune. Sunt mulțumit de rezultat, dar îmi pare rău că am primit acel gol venit dintr-o greșeală.

Pentru mine este un meci normal, chiar dacă joc cu Steaua sau cu Coțofârloaia. Așa trebuie să joace echipa mereu. I-am bătut pe cei de la Steaua și asta e.  Îmi fac mari griji în privință retrogradării.

Avem 2-3 jucători foarte buni. Nici Steaua are asemenea jucători. Kone, dacă e bine pregătit, face ravagii. Acum are 5 kilograme în plus", a spus Dragomir, la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.